Reactie plaatsen

Reacties

Linda dv
een jaar geleden

Echt een aanrader!! Makkelijk en snel mijn boete ingediend. Verder hoefde ik niets meer te doen. Boete is geseponeerd en heb mooi mijn geld terug.

kevin
een jaar geleden

Ik heb pas een boete ingediend, omdat ik ben gelasert met 17 km te hard... Bezwaarjuriste heeft mij heel goed geholpen en door hun professionele bezwaarschrift is mijn boete geseponeerd! Ik heb hier niets voor hoeven doen. Echt een top service!!!

Leroy v Schie
een jaar geleden

Met behulp van BezwaarJuriste, heb ik bezwaar gemaakt tegen mijn WOZ waarde. Nooit verwacht, maar het bezwaar is toegekend.

sandra
een jaar geleden

Onlangs ontving ik van de gemeente een naheffingsaanslag, omdat ik niet zou hebben betaald voor parkeren. Hier was ik het niet mee eens, aangezien ik wel had betaald. Ik heb de boete gratis ingediend bij BezwaarJuriste. Door hun goede en professionele hulp heb ik dit bezwaar gewonnen en mijn geld terug gekregen. Top gedaan! Scheelt een hoop gedoe :)

Lisa
2 jaar geleden

Bezwaarjuriste heeft mij uitstekend geholpen bij het bezwaar maken tegen een verkeersboete voor rijden door rood. Door hun goede juridische hulp is mijn boete vernietigd. Absoluut de moeite waard geweest en weinig voor hoeven doen. Echt een aanrader!

Jan
2 jaar geleden

Nadat je je hebt aangemeld, neemt BezwaarJuriste alle zorg van je over en hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Absoluut de moeite waard geweest. Goed dat deze dienst kosteloos wordt aangeboden zo heeft iedereen kans om eerlijk bezwaar te maken! Top service!

Johan
2 jaar geleden

Indienen van mijn bezwaar was heel makkelijk en snel geregeld. Ik denk maar zo: nee heb je, ja kan je krijgen. Na een bevestiging ontvangen te hebben, was het wachten op de reactie van de gemeente, deze duurde 3 maanden. Toen kreeg ik het goede bericht dat mijn bezwaar is geslaagd. Ik ben zeer tevreden over Bezwaarjuriste. Ze reageren snel en gaven duidelijk antwoord op mijn vragen. Ik raad Bezwaarjuriste dan ook zeker aan bij andere!

Patrick Veenstra
2 jaar geleden

Bezwaarjuriste heeft netjes en zorgvuldig een bezwaar gemaakt tegen mijn boete voor "bellen tijdens het rijden". Dit hebben zij goed onderbouwd met de foto's die ik heb gestuurd. Na een week kreeg ik al bericht dat zij het bezwaarschrift hebben ingediend. Al binnen een maand kreeg ik van het OM het bericht dat ik de boete niet hoefde te betalen! Scheelt toch weer ff 340 euro!! Toen de agenten mij vroegen of ik nog wat bij de boete wilde vermelden vertelde ik dat ik het niet met hun eens was en kreeg ik de tip dat ik altijd in bezwaar kon gaan! Gelukkig na wat zoeken op internet kwam ik bij bezwaarjuriste terecht. Super blij mee, want het scheelt mij uiteindelijk een hoop geld! Super resultaat en bedankt daarvoor! :)


Rating: 4.4 sterren
5 stemmen