Bezwaar gemeente

Neemt de gemeente een besluit, maar bent u het daar niet mee eens? Bijvoorbeeld een afwijzing van uw vergunningsaanvraag, een afwijzing van een bijstandsaanvraag of een te hoge WOZ waarde. Maak dan nu gratis bezwaar tegen dit besluit van de gemeente!

Let op! Neemt de gemeente geen beslissing binnen de beslistermijn? Dan kunt u tegen het uitblijven van een beslissing in beroep gaan. Als de gemeente niet op tijd een beslissing neemt, wordt dit ook wel een ‘fictieve weigering’ genoemd. Wij helpen u gratis met uw beroep. Bezwaarjuriste is een onafhankelijk adviesbureau dat opkomt voor de belangen van particulieren en bedrijven. Wanneer u het niet eens bent met het besluit van de gemeente, kunt u gratis bezwaar laten maken. Een onterechte beslissing is erg frustrerend en kost u immers geld. Wij kunnen gratis deskundig bezwaar maken tegen het besluit van de bezwaar gemeente. Wij werken volledig op no cure, no pay basis, dus voor u altijd gratis.

Is bezwaar maken zinvol?

Bezwaar maken is zeker zinvol! Bezwaar maken tegen een onterechte beslissing is van groot belang. Wanneer je bezwaar gemeente maakt tegen de beslissing van de gemeente, moet de gemeente de beslissing opnieuw beoordelen. In vele gevallen is het zo dat de gemeente toch fouten heeft gemaakt, waardoor beslissing alsnog wordt teruggedraaid. Meer dan 80% van de door ons ingediende bezwaren in de afgelopen 8 jaren waren succesvol. Dit komt door onze juridische kennis en expertise. Niet zo gek, want een goed gemotiveerd bezwaarschrift met een inhoudelijke onderbouwing vraagt veel juridische kennis. Bovendien is de succeskans vele malen hoger dan wanneer u zelf bezwaar maakt. 

Is gratis bezwaar maken ook echt gratis?

Gratis is bij ons ook echt gratis! Het kost je helemaal niets. Bezwaarjuriste is onafhankelijk en wordt door de overheid gecompenseerd voor haar werkzaamheden. Bij een geslaagd bezwaar, wordt de bestreden beslissing vernietigd. Mocht het bezwaar door de gemeente worden afgewezen dan neemt Bezwaarjuriste alle kosten voor haar eigen rekening. U hoeft ons dus niets te betalen! 

De juristen van Bezwaarjuriste zorgen voor een deskundig bezwaar tegen de beslissing van de gemeente. Maak op tijd bezwaar! De bezwaar periode bedraagt 6 weken, daarna kunt u geen bezwaar meer maken. In de brief die u heeft ontvangen van de gemeente, wordt vaak de datum genoemd tot wanneer u bezwaar kunt maken. Heeft u meer tijd nodig voor de onderbouwing van uw bezwaar? Meld u dan nu aan via onze website! Dan zorgen wij dat een voorlopig bezwaar wordt ingediend. Dit is een bezwaar dat nog niet af is. U krijgt daarna een nieuwe datum om uw complete bezwaar in te leveren.

Deskundig bezwaar

Al meer dan 8 jaar maakt ons deskundige juridische team succesvol gratis bezwaar tegen beslissingen van de gemeente. Met onze juridische kennis kunnen wij zorgen voor een deskundig bezwaar. Na aanmelding stellen wij uw bezwaarschrift op en sturen het naar uw gemeente. Wij werken volledig op no cure, no pay basis, dus voor u altijd gratis.

Meld u nu gratis aan en wij gaan direct voor u aan de slag. Wij regelen alles tot in de puntjes, dus voor u een grote zorg minder! De reden dat bezwaar maken te veel rompslomp is, gaat niet op als u via ons bezwaar laat maken. Meld u nu aan om gratis bezwaar te maken tegen de beslissing van de gemeente.

Nog niet overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers via info@bezwaarjuriste.nl.

Nog belangrijk! Een bezwaar kan altijd worden ingetrokken. Als u dat doet, wordt het besluit definitief. Indien u vragen heeft over een bezwaarprocedure bij een andere instantie dan hierboven genoemd, kunt u vrijblijvend contact opnemen met info@bezwaarjuriste.nl